miercuri, aprilie 10, 2024
AcasăActualitateCasă pentru Teatrul Tandem

Casă pentru Teatrul Tandem

*Noi vom fi consecvenți. Ce am făcut până acum o să facem și de acum înainte. Suntem aserviți propriilor crezuri” – Gheorghe Hibovski.

*Maria și Ghiță Hibovski merită aplauzele și aprecierea noastră, la fel toți cei care i-au ajutat” – Emil Nicolae.

La 23 de ani de la înființare, Teatrul Tandem al soţilor Maria şi Gheorghe Hibovski are o sală proprie de spectacole. Amenajată într-o fostă centrală termică, în Piața 22 Decembrie, la nr. 7, noua incintă dispune de 52 de locuri. Inaugurarea a avut loc la mijlocul săptămânii, cu o seară dedicată prietenilor (27 noiembrie) și cu o reuniune a sponsorilor (28 noiembrie).

Sunt foarte bucuros să „altoiesc” primul gong acestui spațiu. Arhitectul Eugen Micșa a definitivat primul proiect, după multe schimbări, permutări. Această configurație a fost până la urmă agreată, pentru că este mai funcțională. Dacă nu erau foarte mulți oameni care s-au implicat, prieteni de-ai noștri, n-am fi reușit. Practic, acest spațiu a fost realizat de ei. 60 de firme ne-au ajutat. Noi vom fi consecvenți. Ce am făcut până acum o să facem și de acum înainte. Suntem aserviți propriilor crezuri”, a afirmat Gheorghe Hibovski.

În lumea asta bezmetică, în care toate se destramă, un asemenea eveniment este o surpriză extraordinară. Maria și Ghiță merită aplauzele și aprecierea noastră, la fel toți cei care i-au ajutat”, a spus și criticul de artă Emil Nicolae.

Cu acest prilej, s-a deschis o expoziție de caricatură semnată Ovidiu Stanciu, iar cantautoarea Maria Răducanu a susținut un recital-surpriză.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments