miercuri, iulie 17, 2024
AcasăActualitateO nouă ediție reușită a Zilelor Clasei de Actorie

O nouă ediție reușită a Zilelor Clasei de Actorie

Între 20 și 23 ianuarie, în organizarea Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, prin Şcoala Populară de Artă Piatra-Neamţ, s-au desfășurat ZILELE CLASEI DE ACTORIE, ajunse la ediție a X-a. Proiectul, coordonat de actriţa Maria Hibovski, a cuprins opt spectacole prezentate la Căminul Cultural Ştefan cel Mare, Căminul Cultural Zănești și în sala „Calistrat Hogaş” a Consiliului Judeţean.

 „Gata efervescența … Patru zile de teatru pentru copii cu vârste între 6 și 18 ani în cadrul celei de-a X-a ediții a „Zilelor Clasei de Actorie“ a Centrului pentru Cultură și Arte „ Carmen Saeculare“.

Zile de pasiune, de dăruire, de bucurie, de emoții, de neliniști, de împliniri, de satisfacții, de… VIAȚĂ… dinspre scenă spre sală și invers!!! Greu, dar frumos…

Vă ador, dragilor!”, a scris pe pagina de Facebook Maria Hibovski.

Carmen Nastasă, directoarea Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț, a spus că Zilele Clasei de Actorie s-au transformat într-o manifestare tradițională, elevii Mariei Hibovski oferind, la fiecare început de an, timp de câteva zile, o mică stagiune teatrală.

Aflată mai mereu la limita dintre joacă și școală, dintre imaginar și realitate, activitatea clasei de actorie reprezintă o mare atracție pentru copiii de toate vârstele, care învață și explorează aici lucruri deosebite. Îi felicit pe toți pentru munca și efortul depuse alături de profesoara lor și le doresc mult succes în continuare!”.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments