sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitateEtapă fără victorie pentru echipele pietrene de volei

Etapă fără victorie pentru echipele pietrene de volei

VCM-LPS Piatra Neamț-CS Rapid București 2-3 (-22, 19, -22, 22, -13)

CS Rapid București- CSM Piatra Neamț 3-0 (20, 14, 16)

Echipele de volei ale CS Rapid București s-au dovedit o nucă tare pentru formațiile similare nemțene. Jucătorii antrenorilor Dan Gavril și Nicu Buruș au cedat dramatic, scor 2-3, în fața giuleștenilor, după ce au fost conduși cu 1-0 și 2-1 la seturi, în derby-ul întrecerii Diviziei A2, Seria Est. Confruntarea a avut loc sâmbătă, 9 decembrie, în Sala Polivalentă pietreană și a contat pentru etapa inaugurală a returului.

„A fost un meci extraordinar din toate punctele de vedere. Echipa nu a mai jucat așa de vreo 4 ani. Lipsa de experiență a celor trei copii de la noi – Plantos, Ceapă și Ionescu – a făcut ca balanța să se încline în favoarea rapidiștilor. Am rămas pe locul secund în clasament și așteptăm cu interes reluarea campionatului”, a declarat Constantin Niță, directorul executiv al celor de la VCM-LPS.

Voleibalistele de la CSM Piatra Neamț au pierdut cu 0-3, după o deplasare grea, făcută în Capitală în aceeași zi.

„Din păcate, nu am reușit mai mult. Oricum, ne-am mai omogenizat, am mai căpătat experiență și sper să avem evoluții mai bune în partea a doua a campionatului”, a spus prof. Mihaela Voivod, antrenoarea secundă a echipei CSM Piatra Neamț.

CSM Piatra Neamț are meci, acasă, pe 20 ianuarie 2018, cu CSM 2007 Focșani, iar o săptămână mai târziu, VCM-LPS se va deplasa la CSM Suceava. (Violeta MOȘU; Foto: Gelu Crăcană)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments