Ziua Națională a României – Spectacol de muzică și poezie susținut de cei mai mici elevi ai Liceului de Arte „Victor Brauner”

Cei mai mici elevi ai Liceului de Arte „Victor Brauner”, coordonați de prof. Mihăiță Albu, directorul instituției, au sărbătorit Ziua Națională a României, miercuri, 29 decembrie, printr-un spectacol de muzică și poezie. Evenimentul a avut loc în Corpul B, în prezența unui public numeros. Spectacolul a debutat cu intonarea Imnului de Stat, iar poeziile și cântecele au înflăcărat inimile tuturor celor prezenți.

 „Momentele artistice, pregătite de şcolari, au avut darul de a emoționa auditoriul până la lacrimi. Înaintea spectacolului, elevii au confecționat stegulețe, cocarde și ecusoane în culorile drapelului patriei, pe care le-au dăruit cu drag spectatorilor. Unii dintre ei au început deja studiul unui instrument muzical și participă la recitaluri şi concursuri. Violonista Krista-Anne Timofte, elevă în clasa a II-a, prof. coordonator Maricica Gheorghieș, a obținut premiu întâi la cea de-a XXVII-a ediție a Concursului Internațional „Emanuel Elenescu”, a declarat prof. înv. primar Daniela Anisiei.

„Copiii și-au etalat costumele populare, iar drapelul a fost purtat cu mândrie”, a afirmat și prof. înv. primar Cătălina Șulea. „Talentul artistic al elevului Dimitrie Țepeș-Bobescu, din clasa I, s-a făcut remarcat printr-un acompaniament la chitară al corului de copii. Pasiunea pentru muzică s-a împletit armonios cu dorința de a-și depăși limitele. Din program nu putea lipsi Hora Unirii care le-a arătat elevilor că în „unire stă puterea…”.

Violeta MOȘU