sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitatePoftiți la badminton! Mâine se dă startul întrecerilor care contează pentru Supercupa...

Poftiți la badminton! Mâine se dă startul întrecerilor care contează pentru Supercupa României Seniori Elite și U13

„Încet, încet, ne apropiem de ziua cea mare. Vă aşteptăm între 1 și 3 decembrie, la Sala Polivalentă, la Supercupa României de Badminton Seniori Elite și U13, ediția I”, a declarat prof. Andrei Ursache, președintele Asociației Andriany Piatra Neamț, principala organizatoare a întrecerilor.

Peste 70 de sportivi, de la 12 cluburi din țară (ACS Armanda de Sud Bucuresti, CSȘ Bacău, CS Botoșani, CSȘ 4 București, CSȘ 6 București, ACS Interfast Bacău, CSȘ Onești, CS Politehnica Iași, CS Preventis Iași, Sportul Studențesc București, CS Știința Bacău și Asociația Andriany Piatra Neamț), vor lupta pentru întâietate pe cele cinci terenuri special amenajate în Polivalenta de pe Calea Romanului. Este pentru prima dată când orașul Piatra Neamț găzduiește o competiție de badminton de-o asemenea însemnătate. Întrecerile vor conta și pentru ultima etapă a Campionatului Național.

„Cei mai mulți participanți, circa 50, vor concura în cele 5 probe la U13. Așteptăm un număr mare de spectatori, mai ales că intrarea este liberă”, a mai spus prof. Andrei Ursache.

La categoria 13 ani, Clubul Andriany va fi reprezentat de 7 sportivi: Daria Alungulesei, Andra Postolache, Matei Munteanu, Călin Munteanu, Victor Postolache, Dragoș Niță și Emmanuel Sava, cu precizarea că ultimii patru sunt cu doi ani mai mici de vârstă. La seniori, va concura Vlad Leonard Ursache (17 ani), fiul prof. Ursache. Festivitatea de deschidere va avea loc vineri, 1 decembrie, între orele 13 și 14, iar primele meciuri se vor desfășura cu începere de la ora 14.30.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments