miercuri, iulie 17, 2024
AcasăActualitateVictorii în minimum de seturi!

Victorii în minimum de seturi!

CSM Piatra Neamț-CSM București 3-0 (18, 10, 22)

CTF Mihai I București-VCM-LPS Piatra Neamț 0-3 (-21, -20, -27)

Cu o etapă înainte de finalul turului, voleibalistele de la CSM Piatra Neamț au obținut sâmbătă, 11 noiembrie, pe teren propriu, a doua victorie în Divizia A2, Seria Est. Ele s-au impus cu 3-0 (18, 10, 22) în fața grupării CSM București și vor juca etapa următoare (18 noiembrie), în deplasare, la CTF Mihai I București. Elevelor antrenorilor Rareș Gavril și Mihaela Voivod au înregistrat prima victorie, în runda inaugurală a sezonului, pe terenul formației CS Top Volei 05 Constanța.

Am jucat cu Popârda pe postul de coordonator în locul jucătoarei Olariu și această modificare ne-a condus spre adjudecarea partidei în trei seturi. Popârda a jucat și până acum, dar pe un alt post. Serviciul a fost „arma” noastră secretă. Și pe atac am fost bune, mai slab am stat la blocaj. Ca de obicei, cea mai bună jucătoare de pe teren a fost Elena Lăpușneanu. Atitudinea jucătoarelor și atmosfera în sânul echipei s-au îmbunătățit, așa că începem să fim pe drumul bun”, a afirmat prof. Mihaela Voivod, antrenoarea secundă de la CSM Piatra Neamț.

Învingători au ieșit și voleibaliștii de la VCM-LPS Piatra Neamț. Ei au terminat tot în trei seturi (21, 20, 27) disputa din capitală cu CTF Mihai I București și au ajuns la a patra victorie consecutivă. Meciul a contat pentru ultima etapă a turului, returul urmând a începe pe 9 decembrie.

„Mă bucur că echipa crește de la meci la meci. Se face o pregătire ca la carte sub conducerea antrenorilor Dan Gavril și Nicu Buruș și rezultatele sunt din ce în ce mai bune. Începând cu ediția viitoare, echipa VCM-LPS va fi din nou în Divizia A1”, a declarat Constantin Niță, directorul executiv al pietrenilor.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments