luni, iulie 15, 2024
AcasăActualitateCupa Municipiului Piatra-Neamț, ediția a XXVII-a

Cupa Municipiului Piatra-Neamț, ediția a XXVII-a

Concursul Național de Sărituri peste Obstacole dotat cu Cupa Municipiului Piatra-Neamț, ajuns la ediția a XXVII-a, va fi găzduit în Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu“, în perioada 27-30 iunie 2024 și va fi organizat de Asociației Club Sportiv Ecvestru „Costache Lupu“, sub coordonarea tehnică a Federației Ecvestre Române.

Și-au anunțat participarea peste 100 de călăreți cu 80 de cai, de la cele mai importante cluburi sportive din România. Aceștia vor intra în probele destinate copiilor, juniorilor, tineretului, amatorilor și seniorilor.

„Cupa Municipiului Piatra-Neamț este o competiție de tradiție în orașul nostru și de ea este legat numele unei mari personalități a vieții administrative, Ion Rotaru, care a slujit interesele pietrenilor prin funcțiile pe care le-au deținut în anumite perioade. Prima ediție a Cupei Municipiului Piatra-Neamț a avut loc în anul 1998, după opt ediții consecutive ale Cupei Mondiale desfășurate la baza hipică din municipiul nostru.

Cupa Municipiului Piatra-Neamț este susținută financiar de către Primărie și Consiliul Local, împreună cu mai mulți sponsori: TCE Agricultura, Izotec, Kober, CGC Agria, Business Agro Consulting, Beesarsen, Auto Ștefan, ADF, Dinamic 92, RIFIL, Husqvarna, Platinum Optic, Zenyth Pharmaceuticals, Lucris Serv, Cabinet Expert Costică Albu, Casa Afacerilor, I.I. Andone Vasile, S.C. Albina Agro S.R.L. și I.I. Alistar Ion“, a precizat Costache Lupu, președintele ACSE.

Întrecerile se vor desfășura în zilele de 28, 29 și 30 iunie 2024, începând cu orele 8:30 și 14:00 și vor fi transmise în direct pe rețelele de comunicare on-line.

Intrarea este liberă.

(Asociația Club Sportiv Ecvestru „Costache Lupu“ Piatra-Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments