joi, iunie 13, 2024
AcasăActualitateRecital de pian „Reverie“, la Biblioteca Județeană

Recital de pian „Reverie“, la Biblioteca Județeană

*Aflat la prima ediție, recitalul este susținut de elevii claselor de pian de la Liceul de Arte „Victor Brauner“ Piatra-Neamț, îndrumați de profesoara Alexandra Anechitoaie.

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește prima ediție a recitalului de pian „Reverie“, susținut de elevii claselor de pian, din ciclul primar și gimnazial, de la Liceul de Arte „Victor Brauner“ Piatra-Neamț, în Sala Cupola, marți, 28 mai 2024, începând cu ora 17:00.

„Elevii catedrei de pian a Liceului de Arte «Victor Brauner» Piatra-Neamț vor conferi o seară plină de armonii și culori sonore diversificate. Acest recital aduce în fața publicului un moment mozaic muzical, traversând epoci și stiluri, dezvăluind fiecărei interpretări o profunzime artistică unică. De la delicate subtilități clasice până la moderne expresivități, repertoriul selectat va include capodopere ale unor compozitori iluștri, respectiv lucrări de C. Czerny, Fr. Burgmüller, J.S. Bach, F.D. Kuhlau, R. Schumann, Fr. Chopin, F. Mendelssohn, Ch. Norton, A. Reinagle. Acești compozitori reprezintă o oportunitate plină de farmec pentru audiență, care va explora și se va delecta cu diversitatea lumii muzicii.

Deschis tuturor iubitorilor de muzică și armonie, acest recital este adresat în mod special părinților, invitându-i să împărtășească mândria și bucuria evoluției muzicale a copiilor lor. Ne dorim ca această seară să fie o celebrare a muncii, talentului și devotamentului, creând o legătură emoțională profundă între micii interpreți și public.

Vă așteptăm cu inimile deschise și vă garantăm o experiență muzicală memorabilă, ce va rămâne imprimată în sufletele tuturor celor prezenți!“, a precizat profesoara Alexandra Anechitoaie, inițiatoarea recitalului de pian „Reverie“ și îndrumătoarea elevilor.

(Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments