vineri, martie 29, 2024
AcasăActualitateExpoziția estivală a Școlii Populare de Artă

Expoziția estivală a Școlii Populare de Artă

Clasele de pictură și grafică din cadrul Școlii Populare de Artă Piatra-Neamț marchează finalul de an școlar printr-o expoziție colectivă. În coordonarea artiștilor plastici Radu Macavei și Cristian Bistriceanu – profesorii celor două clase – a fost vernisată EXPOZIȚIA ESTIVALĂ a Școlii pe holul Consiliului Județean Neamț.

Astfel, publicul Vacanțelor Muzicale care va fi prezent la cele trei recitaluri programate în cadrul ediției a XLVII a Festivalului (în zilele de 5, 6, 7 iunie, de la ora 18:00), se va putea bucura vizionând lucrările cursanților Școlii Populare.

În fiecare an, lucrări din ce în ce mai bune, din ce în ce mai sensibile și aproape de perfecțiune din punct din vedere tehnic. Așa spun experții, eu spun doar că mi-au mângâiat și încântat sufletul fiecare lucrare, fiecare elev- mic sau mare- pentru că, din când în când, le-am vizitat atelierul și am văzut câtă pasiune pun în fiecare tușă de culoare”, a declarat Carmen Elena Nastasă, directoarea Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț.

(Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments