vineri, aprilie 12, 2024
AcasăActualitatePlimbări cu trăsura pentru mame și copii în centrul orașului, duminică, 7...

Plimbări cu trăsura pentru mame și copii în centrul orașului, duminică, 7 martie

Asociația Club Sportiv Ecvestru „Costache Lupu“ Piatra Neamț organizează, cu prilejul zilei de 8 Martie, manifestarea cultural-artistică și sportivă „Gânduri închinate mamei“. Evenimentul se va desfășura pe data de 6 martie 2021, începând cu ora 11:30, în Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu“.

Duminică, 7 martie, începând cu ora 11:30, Consiliul Local și Primăria Piatra-Neamț, împreună cu A.C.S.E. „Costache Lupu“, oferă daruri mamelor și copiilor, constând în plimbări de agrement cu trăsurile trase de cai și de ponei în zona centrală a orașului.

Totodată, aducem la cunoștința persoanelor interesate că, începând cu data de 13 martie 2021, se vor relua lecțiile de inițiere din cadrul Școlii de Echitație și călăria de agrement cu cai pentru adulți și ponei pentru copii. Înscrierile se fac începând cu data de 5 martie 2021 la numerele de telefon 0746 912.427 și 0770 530.224“, a precizat prof. Costache Lupu, președintele A.C.S.E. Piatra-Neamț.

Toate activitățile se vor desfășura în aer liber, cu obligativitatea respectării măsurilor sanitare împotriva pandemiei.

(Asociația Club Sportiv Ecvestru „Costache Lupu“ Piatra-Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments