miercuri, iulie 24, 2024
AcasăActualitateO nouă selecție pentru Atelierul de teatru-lectură, la Biblioteca Județeană

O nouă selecție pentru Atelierul de teatru-lectură, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G. T. Kirileanu“ Neamț redeschide Atelierul de teatru-lectură pentru vârsta a III-a, după trecerea a cinci ani de la încheierea primei etape, susținute, în perioada 2009-2016, de bibliotecarul Dan Iacob.

În acest sens, biblioteca invită doritorii să se înscrie, pe adresa de mail a bibliotecii – bib_gtk_neamt@yahoo.com –, sau la numărul de telefon 0749145775, în vederea participării, joi 4 martie 2021, ora 10:00, la selecția prilejuită de formarea unei noi trupe de teatru-lectură. Montările ce urmează a fi făcute vor merge pe linia clasică a teatrului-lectură, adică pe linia lecturării pieselor, pe personaje, stând la masă, respectând distanțarea impusă de criza declanșată de virusul Covid 19.

De asemenea, întâlnirile pentru repetiții ar putea avea loc și în mediul on-line. Pentru început, vor fi incluse în proiect șapte persoane, femei și bărbați. Repetițiile se vor desfășura începând cu luna martie, lunea și miercurea, între orele 10.00 și 12.00, în sala Info Club II a Bibliotecii Județene „G. T. Kirileanu“ Neamț și on-line.

(Biblioteca Județeană „G. T. Kirileanu“ Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments