Gimnaștii de la CSEI „Alexandru Roșca”, din nou la înălțime!

O nouă prezență încununată de succes pentru cei 21 de gimnaști ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă (CSEI) „Alexandru Roșca” din Piatra-Neamț participanți joi, 5 decembrie, la turneul final al Campionatului Național de Gimnastică Artistică Special Olympics de la Buzău. Ei au cucerit 31 de medalii, dintre care 10 de aur, 10 de argint și 11 de bronz.

Au participat 80 de sportivi Special Olympics, fete și băieți, din 10 școli speciale, ONG-uri și asociații din județele Buzău, Neamț, Galați, Giurgiu, București și Ilfov, cu vârste de peste 8 ani. Fetele au concurat la sol, sărituri, paralele inegale și bârnă, iar băieții la sol, sărituri, cal cu mânere, bare paralele, inele și bară. Elevii noștri au fost pregătiți de doamna profesoară Georgeta Tănasă și însoțiți de domnul profesor Mircea Anton și doamna Liliana Văideanu, instructor de educație”, a relatat prof. Irina Bălțătescu, directoarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” din Piatra-Neamț.

În această seară (10 decembrie), elevii Centrului „Alexandru Roșca” au participat la a doua ediție a manifestării „Fotbal cu… jucării pentru copii”, organizată de Direcția pentru Sport și Tineret Neamț în Sala Ceahlăul.

„Aducem mulțumiri Direcției Județene pentru Sport și Tineret Neamț, domnului director Gheorghe Paisa, fotbaliștilor mici și mari, spectatorilor și tuturor celor implicați în buna desfășurare a acțiunii”, a mai adăugat Irina Bălțătescu.

Violeta MOȘU