Teatrul Tineretului în Festivalul Național de Teatru 2019

La această ediție a Festivalului Național de Teatru (FNT), Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț este prezent cu spectacolul Sub fiecare pas este o mină neexplodată dintr-un război neterminat cu tine, scenariul și regia Radu Afrim, producție a stagiunii 2018-2019, selectat în FNT la începutul lunii iulie.

Spectacolul Sub fiecare pas este o mină neexplodată dintr-un război neterminat cu tine se joacă pe 24 și 25 octombrie, de la ora 18.00, ambele reprezentații având loc la Sala Majestic a Teatrului Odeon din București. 

La ediția din 2018 a FNT, trupa Teatrului Tineretului a participat cu spectacolele „Wolfgang” după Yannis Mavritsakis, regia Radu Afrim, și „Mamă, mi-am pierdut mâna!” de Maria Kontorovich, regia Alexandru Mâzgăreanu.

Pe lângă prezența în Festivalul Național de Teatru 2019, în această toamnă, spectacolele Teatrului Tineretului sunt jucate în festivaluri naționale și internaționale din Iași, Sibiu, Pitești, Timișoara, Arad.

Sub fiecare pas este o mină neexplodată dintr-un război neterminat cu tine

scenariu și regie: Radu Afrim

scenografie: Alexandra Constantin

light design: Cristian Niculescu

band: Paul-Ovidiu Cosovanu, Răzvan Murariu

cu: Lucreția Mandric și Cătălina Bălălău, Nora Covali, Corina Grigoraș, Gina Gulai, Cristina Mihăilescu, Paul-Ovidiu Cosovanu,  Valentin Florea, Florin Hrițcu, Mircea Postelnicu

A 29-a ediție a Festivalului Național de Teatru se desfășoară la București, între 18 și 27 octombrie 2019, director: Marina Constantinescu.

Motto-ul acestei ediții: Teatrul, clipa magică a istoriei

Proiect cultural finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi Primăria Municipiului Bucureşti

Producători: UNITER – Uniunea Teatrală din România, Centrul Cultural Expo Arte, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti

Partener: Institutul Cultural Român

Sponsori: HelpNet, MOL România, DEDEMAN, Domeniile Blaga

Toate informațiile: www.fnt.ro

Bilete la spectacole: www.mystage.ro

(Teatrul Tineretului Piatra-Neamț)