Atelier de conversație în limba germană pentru începători, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, în parteneriat cu Asociația Juvenala Educațional Piatra-Neamț, organizează, în perioada 22 octombrie 2019 – 13 februarie 2020, Atelierul de conversație în limba germană pentru începători, destinat tinerilor și adulților.

În cadrul activităților atelierului vor avea loc prezentări ale unor elemente de limbă și civilizație germană, astfel încât persoanele participante să dobândească o serie de cunoștințe de bază pentru a purta o conversație în limba germană, dar și o viziune de ansamblu asupra societății germane actuale.

Întâlnirile atelierului vor avea loc la Biblioteca Județeană în zilele de marți și joi, după-amiaza, în intervalul orar 17:00 – 18:30 și se vor desfășura pe parcursul a 26 de ședințe a câte 90 de minute fiecare.

Prețul de participare este de 320 lei de persoană, sumă care se achită Asociației Juvenala Educațional pentru plata coordonatorului de activități ale atelierului.

Detalii referitoare la înscriere puteți afla la Filiala de Carte Străină a Bibliotecii Județene (Bd. Republicii nr. 17) sau la tel. 0725311006, până la 22 octombrie 2019.

(Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț)