vineri, aprilie 12, 2024
AcasăActualitate„Dospi”, votat de fani cel mai bun jucător al Dunării Călărași

„Dospi”, votat de fani cel mai bun jucător al Dunării Călărași

Handbalistul pietrean Florin Dospinescu a fost desemnat de suporteri jucătorul sezonului 2018 – 2019 al echipei AHC Dunărea Călăraşi. Potrivit site-ului acestei grupări, „fanii au putut vota pe Facebook, în cadrul unui sondaj care s-a încheiat vineri, 24 mai”.

În urma celor 746 de voturi exprimate, Florin Dospinescu a ieșit pe primul loc, cu 179. Pe următoarele două locuri s-au clasat frații Gabriel și Mihai Bujor și ei foști componenți ai echipei pietrene.

AHC Dunărea Călărași a încheiat campionatul pe locul al V-lea.

Format la Liceul cu Program Sportiv din Piatra-Neamţ, sub îndrumarea profesorilor Bursuc, Florin Dospinescu a devenit campion naţional de juniori unu, în mai 2004, după o finală cu CSS nr. 2 Baia Mare, câştigată cu scorul de 40-35. A făcut parte dintr-o generaţie valoroasă din care-i mai amintim pe Andrei Spiridon, Gabriel Bârjovanu, Cristian Bursuc, Alin Breabăn, Mihai Dascălu, Marius Dospinescu, Robert Acsinia, Marius Ignat, Ovidiu Ilisei, Cosmin Cobuz. În perioada junioratului unu a jucat în Liga Naţională, la echipa de seniori HCM Piatra-Neamţ, după destrămarea campioanei FibrexNylon.

Violeta MOȘU; Foto: Site AHC Dunărea Călărași

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments