duminică, iunie 16, 2024
AcasăActualitateHandbaliștii profesorilor Caba, cei mai buni la turneul final „Speranță” al Campionatului...

Handbaliștii profesorilor Caba, cei mai buni la turneul final „Speranță” al Campionatului Național

Munca dintr-un sezon lung și greu a fost răsplătită cu laurii triumfului. Handbaliștii juniori I ai Liceului cu Program Sportiv (LPS) Piatra-Neamț au ocupat primul loc la turneul final „Speranță” al Campionatului Național, disputat între 7-11 mai, la Odorheiu Secuiesc. Competiția a adunat la start cele mai bune opt echipe din țară, din cel de-al doilea eșalon valoric.

În partida decisivă, jucătorii profesorilor Adriana și Răzvan Caba s-au impus cu 34-28 (18-12) în fața colegilor de la LPS Iași. Per ansamblu, Turturică și compania au susținut cinci partide, toate încheiate cu victorii.

A fost primul turneu care se desfășoară după acest sistem și mă bucur că a fost încununat de succes, mai ales că noi, din cauza unor meciuri mai puțin reușite, am pornit la această competiție de pe locul al VI-lea în grupă. Felicit întreaga echipă și așteptăm cu interes disputarea turneului final de la juniorii II, categoria „Valoare”, programat peste două săptămâni”, a declarat prof. Răzvan Caba.

Pietreanul Radu Turturică a fost răsplătit cu titlul de cel mai bun portar. Colegul său de echipă, Andrei Nica, junior II, mai mic cu doi ani ca vârstă, a devenit, cu 47 de goluri, golgeterul întrecerii.

Radu Turturică încheie, iată, parcursul său handbalistic la nivel de juniori cu un premiu binemeritat. Ne bucurăm foarte mult și pentru eficacitatea de care a dat dovadă Andrei Nica. Avem mari așteptări de la el și la turneul final al juniorilor II. Ne pare rău că Tudor Martin, un handbalist de mare perspectivă, s-a accidentat în semifinale și nu a mai putut juca”, a mai spus Răzvan Caba.

Ca element de însemnătate, Ștefan Ciobanu, jucătorul care a ieșit MVP-ul turneului final, component al echipei LPS Iași, a activat trei ani la LPS Piatra-Neamț.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments