miercuri, iulie 24, 2024
AcasăActualitateCocoșul de Aur, între tradiție și modernitate

Cocoșul de Aur, între tradiție și modernitate

Nunta, cel mai important eveniment din viața unui cuplu, poate deveni un spectacol de neuitat la Restaurantul Unic – Cocoșul de Aur, spațiu în care sâmbătă, 13 aprilie, s-a organizat ziua porților deschise.

A fost prima ediție a unei întâlniri în cadrul căreia s-a permis doritorilor să intre în bucătărie și să vadă condițiile în care se prepară meniurile. Totodată, vizitatorii au aflat amănunte despre ofertele speciale.

Folosim o bucătărie ca la mama acasă, în sensul că la noi se gătește tradițional, fără E-uri şi fără aditivi. Cei care vor să-și facă nunta aici și vor veni să se înscrie în aceste zile, beneficiază de o reducere de 10 la sută din prețul inițial al meniului. Un alt bonus îi vizează pe invitații din țară veniți la nunțile organizate la noi. Aceștia vor fi cazați, în mod gratuit, la Grand Hotel Ceahlău”, a declarat managerul Vasile Ouatu.

Deschiderea supermagazinului Unic a avut loc luni, 22 mai 1967, la ora 7:30. Situat în zona centrală a orașului, acesta a pus încă din prima zi la dispoziția consumatorilor un volum de mărfuri în valoare de 35 de milioane de lei. Mai multe amănunte găsiți aici: https://dordeneamt.ro/2018/12/30/piatra-neamt-de-acum-si-de-altadata-xxiii-supermagazinul-unic/

(Dor de Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments