Elevii actriței Gina Gulai, recompensați cu premiul I la Festivalul de teatru „Gong”

Micii actori Ilinca Cristina Tapalagă și Mihael-Viorel Ignatovici-Lazăr, de la Clubul de copii „Artis” din Piatra-Neamț, coordonați de actrița Teatrului Tineretului, Gina Gulai, au dat din nou lovitura. Ei s-au întors cu două premii I de la a III-a ediție a Festivalului Național de Teatru „Gong” de la Roman. Cei doi au participat la secțiunea individual (monolog și fabulă), fiindu-le astfel apreciate creativitatea, originalitatea, prezența șcenică și expresivitatea în exprimare. 

Prestația lor artistică a fost încununată de succes, fiind răsplătită cu multe aplauze, iar din partea juriului recompensată cu binemeritatul premiu I. Sunt tare mândră de ei și mă bucur de finalitatea și răsplata muncii lor. Au muncit, au perseverat și rezultatele au apărut. Mulțumesc atât copiilor, cât și părinților pentru munca noastră în echipă. Ceea ce eu am lucrat la cursuri, părinții și copiii au înțeles că trebuie să ducă mai departe . Un mare „Bravo!” și la cât mai multe premii înainte”, a declarat Gina Gulai.

Festivalul a fost organizat, în perioada 5-7 aprilie, de Colegiul Național „Roman Vodă”, în parteneriat cu Asociația Cultural-artistică „Gong”, Asociația „Mușatinii” și Primăria orașului Roman.

Juriul festivalului a cuprins oameni de specialitate și cadre didactice.

(Dor de Neamț)