Cursuri autorizate de calificare pentru profesia de bibliotecar

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu” Neamț, în parteneriat cu Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), intenționează să organizeze la Piatra-Neamț cursuri de calificare pentru profesia de bibliotecar (studii medii și studii superioare), în perioada 20 septembrie-20 octombrie 2019.

Cursul are o durată de 180 de ore și cuprinde două module (modul I – 90 de ore – douăsprezece zile consecutive; modul II 90 de ore – douăsprezece zile consecutive).

Tariful este de 850 lei/modul/cursant, cele două module având un cost total de 1.700 de lei. Taxa de înscriere se va achita în contul A.N.B.P.R. (detalii suplimentare privind înscriere/plată curs se pot obține de pe site-ul https://anbpr.org.ro/ sau la telefon 0752105083, e-mail: euro_cic@yahoo.com).

Organizarea acestui curs, la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu” Neamț, va fi posibilă, numai dacă există minimum 14 persoane înscrise pentru modului I în anul 2019. Modulul II se va putea organiza în anul 2020.

Preînscrierile au loc la sediul Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu” Neamț, situat în Bulevardul Republicii, nr. 15 A, Piatra-Neamț. Telefon: 0233/ 210. 379; e-mail bib_gtk_neamt@yahoo.com.

Absolvenții cursului vor primi un Certificat de Calificare Profesională recunoscut la nivel național de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.

(Dor de Neamț)