Concert de caritate – Andreea are nevoie de o intervenție chirurgicală!

Liceul de Arte „Victor Brauner”, în parteneriat cu Academia de Muzică „Gheorghe Dima”- Extensia Piatra-Neamț, organizează un concert de caritate pentru a o susține pe Andreea Ciocîrlan. La 13 ani, ea are mai multe afecțiuni care necesită o intervenție chirurgicală în Austria la sfârșitul lunii februarie. Costurile acesteia se ridică la 13.500 euro, iar familia are venituri modeste. Pentru ca Andreea să aibă șansa de a fi operată, vă invităm la concert!

În program, momente muzicale realizate de elevii claselor a V-a și a X-a, Anastasia Ioana Horghidan și Cezara Gherghe la pian, Anamaria Teodora Tănasă la saxofon, urmate de un moment susținut de Clubul de Dans Sportiv Lia Art. Vor mai evolua Sînziana Ailenei – voce și chitară și Cătălin Techiu – chitară, ambii studenți la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”- Extensia Piatra-Neamț.

Invitații de onoare de la aceeași instituție de învățământ superior, pianista Mihaela Spiridon și soprana Gabriela Pipelea, vor aduce în atenția dumneavoastră momente de mare virtuozitate și sensibilitate artistică. Incursiunea în lumea operei va fi făcută de orchestra de cameră „Emanuel Elenescu” și de un grup de elevi de la clasele de canto clasic. Finalul spectacolului va reuni pe scenă toți interpreții alături de trupa pop-rock A.D.M.I.S.

Pentru a fi alături de Andreea, vă așteptăm miercuri, 13 februarie, începând cu ora 17:00, la Sala „Calistrat Hogaș a Consiliului Județean Neamț!

Prof. Carmen Corlățeanu, directorul Liceului de Arte „Victor Brauner” din Piatra-Neamț