Biblioteca Județeană a sărbătorit 15 ani de colaborare cu inginerul Valeriu Dâm

Secția de împrumut carte pentru adulți „Mihail Sadoveanu” a Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu” Neamț a sărbătorit 15 ani de colaborare cu inginerul Valeriu Dâm, realizatorul dialogului artelor și audițiilor muzicale din cadrul Clubului de Joi.

 „Am dezvoltat de-a lungul acestor ani un ciclu de audiții muzicale cu un conținut de bună calitate, de la muzică simfonică, muzică de operă, până la muzică ușoară și populară. Am ajuns astăzi, la 84 de ani, să sărbătorim 15 ani de colaborare și vă mulțumesc mult. Voi continua pe aceeași linie a muzicii de calitate”, a declarat Valeriu Dâm, vizibil emoționat.

„Domnul Valeriu Dâm se numără printre colaboratorii noștri de suflet”, a spus Daniela Anechitei, şef Birou împrumut carte pentru adulţi. „Îi mulțumim pentru statornicie, fapt pentru care îl asigurăm de întreaga noastră considerație”.

La Clubul de Joi, activitate așteptată de fiecare dată cu deosebită receptivitate, Valeriu Dâm și-a condus cu pasiune ascultătorii spre lumea minunată a sunetelor. Suntem onorați de această colaborare”, a afirmat și prof. Mihaela Mereuță, directorul-manager al Bibliotecii Județene.

Ediția de astăzi, 30 august, a Clubului de Joi a avut ca temă „Fuga din Rai – 190 de ani de la nașterea scriitorului Lev Nikolaevici Tolstoi”.

Violeta MOȘU