miercuri, iulie 17, 2024
AcasăActualitateCAR Pensionari - Expoziție de pictură Mihaela Gheorghiță Pravicencu

CAR Pensionari – Expoziție de pictură Mihaela Gheorghiță Pravicencu

Recent, iubitorii de artă au avut bucuria să participe la vernisajul expoziției de pictură a Mihaelei Gheorghiță Pravicencu, vernisaj găzduit de Galeria de Artă „Gheorghe Vadana” a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Piatra-Neamț.

Despre lucrările expuse, despre activitatea creatoare a autoarei acestora a vorbit, cu ocazia inaugurării expoziției, cunoscutul artist plastic, Mircea Răsvan Ciacâru.

Vizitând expoziția, văzând și admirând lucrările care o compun, iubitorii artei în general, ai artei plastice în special, au apreciat și apreciază, fără nicio îndoială, că acestea sunt rod al talentului evident, al gândurilor și sentimentelor nobile ale autoarei acestor creații plastice care reconfirmă adevărul că Mihaela Gheorghiță Pravicencu, asemenea oricărui artist plastic autentic, a reușit și reușește să dea sensuri proprii rolului pe care îi au, în lucrările sale, în picturile sale, atât compoziția, cât și desenul, atât lumina, cât și culoarea pentru a realiza, pentru a crea lucrări de artă plastică emoționante, convingătoare. Se poate vedea între altele, din lucrările expuse, că autoarea lor insistă în obținerea unor contururi apropiate de simplitatea formelor, în realizarea unor armonii cromatice cu efect plastic emoțional.

Putem anticipa că, prin efectul deosebit avut asupra participanților la deschidere, expoziția de pictură a Mihaelei Gheorghiță Pravicencu se va bucura, în continuare, de prezența și de aprecierile cuvenite din partea iubitorilor de artă plastică. (Conducerea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Piatra-Neamț; Foto: Teodor Petru Moldovan)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments