joi, aprilie 18, 2024
AcasăActualitateVoleibaliștii pietreni Yasmina Inimosu Botcă și Ștefan Asmarandei, convocați la loturile naționale

Voleibaliștii pietreni Yasmina Inimosu Botcă și Ștefan Asmarandei, convocați la loturile naționale

Voleibaliștii Yasmina Elena Inimosu Botcă (prof. Carmen Asmarandei) și Ștefan Asmarandei (prof. Rareș Gavril și Andrei Nica), de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) din Piatra-Neamț, au fost chemați la echipele naționale, în vederea participării la Campionatele Balcanice.

Ștefan Asmarandei (Nr. 16)

Ștefan Asmarandei se află la a doua convocare la naționala de speranțe. Fiul profesoarei Carmen Asmarandei, șefa catedrei de volei de la LPS, a încheiat clasa a VIII-a, măsoară 1,93 m și practică acest joc sportiv de un an.

Lotul masculin de speranțe al României va efectua un stagiu de pregătire la Tulcea, între 24 iunie și 22 iulie, după care va lua parte la întrecerea balcanică, programată în Turcia, între 23 și 30 iulie.

 „Ne dorim să fie ales între cei mai buni 12 jucători care vor face deplasarea la Balcaniadă. Este plin de calități, acum depinde doar de el. În lot mai este un băiat de la Oradea care măsoară tot 1,93 m. Ștefan evoluează pe postul de universal, are o tehnică bună, mai trebuie adăugată ceva forță, dar, în timp, va veni și aceasta”, a declarat profesorul Andrei Nica.

Yasmina Inimosu Botcă

Yasmina Elena Inimosu Botcă face parte din naționala de junioare III. Tricolorele vor efectua un stagiu de pregătire (29 iunie-23 iulie), la Nădlac (Arad), în vederea participării la Campionatul Balcanic, programat la Sombor, în Serbia, între 24 și 30 iulie.

„Ne bucurăm pentru convocare Yasminei. Ea este eleva în clasa a VIII-a la Colegiul Național „Calistrat Hogaș”, practică voleiul de 4 ani, măsoară 1,84 m și evoluează pe postul de jucător universal”, a declarat profesoara Carmen Asmarandei.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments