joi, februarie 22, 2024
AcasăActualitateConcursul Național de arte plastice „Nicolae Milord”, ediția a II-a

Concursul Național de arte plastice „Nicolae Milord”, ediția a II-a

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, prin Şcoala Populară de Arte Piatra-Neamţ, organizează, în perioada 26 martie – 14 aprilie 2018, a doua ediţie a Concursului Naţional de arte plastice „Nicolae Milord”.

Proiectul, care îşi propune promovarea şi afirmarea creaţiilor elevilor şcolilor de arte din ţară, precum şi o mai bună cunoaştere a creaţiei pictorului pietrean Nicolae Milord, se va desfăşura pe două secţiuni – grafică şi pictură.


Înscrierea în concurs se poate face până la data de 23 martie 2018, data limită de expediere către organizatori a lucrărilor şi a Fişei de înscriere. 


Ediţia a doua a Concursului Naţional de arte plastice „Nicolae Milord” se va încheia cu vernisarea expoziţiei care va conţine lucrările aflate în competiţie, eveniment care va avea loc pe 27 martie, locul urmând a fi anunţat în timp util.


În cadrul vernisajului, juriul, format din personalităţi ale lumii artei plastice naţionale, va desemna câştigătorii. Amănunte pot fi găsite consultând Regulamentul concursului de pe pagina web a instituţiei, www.culturaneamt.ro. 

Marele Premiu al primei ediții a fost atribuit, pentru o lucrare de grafică, SAREI VOAIDEŞ – Şcoala Populară de Arte Târgu Mureş. (Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments