miercuri, iulie 17, 2024
AcasăActualitateCSM Roman: Amenzi în cuantum de 1.000 de lei și diminuarea cu...

CSM Roman: Amenzi în cuantum de 1.000 de lei și diminuarea cu 30% a veniturilor contractuale

Consiliul de Administrație (CA) al clubului feminin de handbal CSM Roman a decis amendarea jucătoarelor și a antrenorului principal pentru înfrângerile înregistrate în primele două meciuri oficiale din acest an.

„Amenda este pentru fiecare din cele două meciuri pierdute în cuantum de 1.000 lei, pentru antrenor și sportivele care au jucat în teren, și în valoare de 500 lei pentru cele care au fost apte dar nu au fost introduse în joc. Sportivele accidentate sau inapte la data meciurilor nu vor fi sancționate. S-a hotărât, de asemenea, și diminuarea veniturilor contractuale ale jucătoarelor și antrenorului cu 30% pentru 3 luni, motivat de rezultatele slabe și randamentul scăzut al echipei în turul sezonului competițional 2017-2018”, se arată în comunicatul transmis presei de clubul romașcan.

S-a mai precizat că, în cadrul ședinței, nu s-a discutat despre renunțarea la serviciile antrenorului principal sau ale vreunei jucătoare.

Întrebat despre hotărârile CA, tehnicianul Constantin Ștefan a spus: „E normal ca lumea să fie supărată, e normal să se procedeze în această manieră, dictându-se sancțiuni pecuniare. Fetele trebuie să-și revină deoarece numai așa putem să mai spălăm din aceste eșecuri usturătoare”. (Violeta MOȘU; Foto: Ziarul de Roman)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments