Visul lui Romeo Stoica s-a împlinit! Echipa de Cupa Davis a României joacă la Piatra Neamț!

Antrenorul Romeo Stoica s-a bucurat ca un copil la aflarea veștii că orașul Piatra Neamț va găzdui întâlnirea de Cupa Davis by BNP Paribas, dintre România și Luxemburg, din turul 1 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa. Competiția va avea loc în zilele de 3 și 4 februarie 2018, în Sala Polivalentă de pe Calea Romanului.

„Am reușit! Era un vis pe care îl aveam de 2 ani și acum a devenit realitate. Mulțumesc domnului primar Dragoș Chitic, domnului viceprimar Bogdan Gavrilescu și domnului Laurențiu Dulamă, vicepreședintele CJ Neamț, pentru sprijinul acordat în organizarea unui asemenea eveniment sportiv”.

Romeo Stoica a mai spus că a fost susținut întru totul atât de George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, cât și de vicepreședintele Răzvan Itu. „Am dorit, în trecut, să organizăm și meciurile de Fed Cup, dar atunci Simona Halep a vrut să joace la Mamaia. Acum totu-i cert. În perioada următoare, Răzvan Itu va veni la Piatra Neamț pentru a stabili detaliile tehnice. Cazarea va fi la Central Plaza, unde se vor ocupa 25 de camere”.

„După consultări cu jucătorii echipei României și după întâlniri cu autoritățile locale, care s-au arătat dornice să se implice alături de FRT în organizarea acestui eveniment, s-a decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă din Piatra Neamț. Suprafața de joc va fi stabilită ulterior”, au anunțat astăzi, 12 decembrie, printr-un comunicat oficial, reprezentanții Federației Române de Tenis. (Violeta MOȘU; Foto: Prosport)