vineri, martie 29, 2024
AcasăActualitateTur încheiat en-fanfare: Futsal Ceahlăul-Inter Gheorgheni 7-3

Tur încheiat en-fanfare: Futsal Ceahlăul-Inter Gheorgheni 7-3

  • Au marcat: Mocanu, Bordeanu (2), Avram (2), Postolache și Todiresei

Jucătorii pietreni au etalat o bună dispoziție de joc și în ultimul meci din turul sezonului Ligii a II-a. Futsal Ceahlăul a arătat ca o echipă matură, harnică, dar mai ales cu atitudine. Partida a avut loc sâmbătă, 9 decembrie, în Sala Polivalentă de pe Calea Romanului. Elevii antrenorului Gabi Bucur au terminat prima parte a sezonului pe locul al patrulea, cu 6 victorii, 1 egal și 4 înfrângeri, având acumulate 19 puncte.

„A fost un meci foarte bun împotriva unui adversar experimentat, care a încercat să ne surprindă în multe momente prin jocul fără portar. Inter Gheorgheni a reușit să egaleze la 1 și la 2, folosind această tactică. Băieții noștri au revenit de fiecare dată în joc, iar după 3-2 am reușit să „taxăm” jocul harghitenilor înscriind de 4 ori când portarul oaspeților nu se afla pe teren. Mulțumim spectatorilor care au venit la joc și care ne-au încurajat, în special, în momentele grele ale meciului”, a declarat Cristi Vornicu, managerul pietrenilor.

Returul Ligii a II-a de futsal va începe la 28 ianuarie, atunci când Futsal Ceahlăul va primi vizita formației C.S. KSE Târgu Secuiesc.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments