joi, aprilie 18, 2024
AcasăActualitatePietrenii s-au ținut de cuvânt! Au câștigat la Remetea!

Pietrenii s-au ținut de cuvânt! Au câștigat la Remetea!

Kereszthegy Remetea-Futsal Ceahlăul 4-5 (0-2)

Jucătorii de la Futsal Ceahlăul au obținut a cincea victorie în actuala stagiune și au urcat pe locul al 4-lea în clasament, cu 16 puncte. Ei au dispus cu 5-4, în deplasare, de harghitenii de la Kereszthegy Remetea, după ce au condus cu 3-0 și 5-2. Partida a avut loc în această după-amiază (2 decembrie) și a contat pentru penultima etapă a turului Ligii a II-a. Au marcat pentru formația învingătoare: Todiresei (2), Apostoae, Grigoriță și Doroftei.

„Am făcut un joc bun, chiar foarte bun. Păcat că nu am reușit o victorie mai concludentă. Chiar dacă-i nou-promovată, echipa Kereszthegy Remetea a dovedit că are potențial. Plusul nostru de experiență și-a spus cuvântul și a contat mult și faptul că portarul Postolache s-a aflat într-o formă bună. Una peste alta, suntem mulțumiți de joc și de rezultat”, a declarat Gabi Bucur, antrenorul formației pietrene.

Cristi Vornicu, managerul echipei Futsal Ceahlăul: „Pentru prima dată am jucat în mica localitate harghiteană. O sală cochetă și foarte bine întreținută, în care un public cald și-a încurajat favoriții. Ne-a făcut plăcere să ne reîntâlnim cu fostul nostru coleg Alin Doltea, acum antrenor-jucător al echipei gazdă. Alin, un caracter deosebit, încearcă și reușește să dezvolte fotbalul de sală în această localitatea cu 7.000 de suflete”.

Futsal Ceahlăul: Postolache, Ciobanu (portari); Grigoriță, Todiresei, Bordeanu, Apostoae, Crăciun, Mocanu, Doroftei (jucători de câmp).

Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 17, în Sala Polivalentă pietreană, Futsal Ceahlăul va primi vizita formației AS Inter Gheorghieni, într-un meci care contează pentru ultima etapă a turului.

„Așteptăm cu interes această partidă. Vrem să obținem o nouă victorie și să încheiem anul cu bine”, a mai spus Gabi Bucur.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments