miercuri, iulie 17, 2024
AcasăActualitateProf. Dan Valentin: „Noi nu am mai jucat într-o zi de luni....

Prof. Dan Valentin: „Noi nu am mai jucat într-o zi de luni. Pentru unii este jucăria lor campionatul acesta”

După două înfrângeri consecutive, handbalistele de la HCF Piatra Neamț și-a revenit și au repurtat, în această după-amiază (27 noiembrie), a noua victorie în campionat. Victima elevelor profesorului Dan Valentin a fost CSA Steaua București, echipă nou apărută în peisajul handbalistic de la noi. Roșca și compania s-au impus cu 33-28 (13-11) și au urcat pe locul al patrulea în clasamentul Diviziei A, având 27 de puncte. Principala marcatoare a pietrencelor a fost Anca Oancea, autoare a 8 goluri.

„Se joacă anapoda. În loc să se joace normal, sâmbăta sau duminica, se joacă luni. Ca să pot să împac și echipa adversă, am programat meciul  la ora 14,30. A fost ceva lume dar nu ca într-o zi de week-end când vin 400-500 de spectatori. Pentru unii este jucăria lor campionatul acesta. Am avut un joc eficient, în special în repriza a doua când ne-am distanțat la 7 goluri. Echipa Steaua este alcătuită pe scheletul clubului care a lansat-o pe Cristina Neagu, CSȘ Nr. 5 București”, a menționat prof. Dan Valentin.

Tehnicianul a mai precizat că jucătoarele Miron, Dorneanu și Boloca sunt accidentate și se așteaptă refacerea lor. În ultimele două etape ale turului, HCF se va deplasa, pe 18 decembrie, la CSU Târgoviște, iar pe 27 decembrie va evolua, acasă, contra Științei Bacău. (Violeta MOȘU; Foto: Gelu Crăcană)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments