sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitateDespre talent... InCubatorul Multimedia

Despre talent… InCubatorul Multimedia

Ce este talentul? Se știe, de pildă, că talentul este ceva cu care te naști. Și, până la urmă, a fi talentat nu înseamnă decât a munci cu plăcere, sau a face cu ușurință ceea ce altuia îi este imposibil. Se pare, de fapt, că talentul înseamnă multe… muncă, disciplină, înclinație, destoinicie, pricepere… și îmbinarea tuturor acestor calități, în scopul realizării unei activități creatoare. Prima ediție a InCubatorului Multimedia, organizat de motionARThoughts (concept: Brândușa Balan), s-a bucurat de un real succes. Cei șapte participanți, Antonela, Alexandra, Georgiana, Ioana, Dănuț, Cosmin și Sebastian, timp de o lună, au avut ocazia să învețe prin exerciții practice și teoretice despre fotografie, video, sunet, editare și tot ce ține de realizarea unui conținut smART. Întâlnirea cu publicul a avut loc vineri, 28 iulie.

În calitate de facilitator al proiectului ??C???????? ??????????, aș dori să vă transmit sincerele mele felicitări și mulțumiri pentru succesul extraordinar pe care l-ați obținut la evenimentul din spațiul multimedia ?????? ?????. Ați fost cu adevărat sursa de inspirație pentru noi toți și ne-am simțit privilegiați să fim alături de voi în această călătorie creativă și captivantă”, a spus Brândușa Balan, inițiatoarea proiectului.

În cadrul acestui program, v-am văzut cum v-ați dezvoltat și crescut, trecând cu curaj peste obstacolele și provocările ce v-au apărut în cale. Fiecare pas pe care l-ați făcut a fost susținut de pasiunea voastră arzătoare pentru artă și de dorința voastră de a aduce ceva nou și inovator în lumea multimedia.

Ați fost o echipă fabuloasă, unită și plină de entuziasm. Ați colaborat și ați sprijinit reciproc în fiecare etapă a proiectului, creând astfel o atmosferă prietenoasă și creativă în care fiecare idee a fost binevenită și valorizată.

Fotografiile voastre au surPrins esența momentelor și au transmis emoții puternice, iar filmul vostru ne-a purtat în acea lume sensibilă și profundă și ne-ați transmis emoții și mesaje puternice. Grafica voastră a adus un plus de profesionalism și farmec întregului proiect.

Dar, cel mai impresionant lucru dintre toate, a fost energia voastră pozitivă și bucuria pe care ați împărtășit-o cu noi toți, cei prezenți. Ați reușit să creați o atmosferă contagioasă în care toți cei din jur au simțit că fac parte din ceva special și unic.

Văd în fiecare dintre voi potențialul de a schimba lumea prin arta voastră și prin puterea mesajelor voastre.

Încurajez pe fiecare dintre voi să continuați să vă urmați visele cu pasiune și determinare, să căutați mereu să învățați și să evoluați ca artiști și creatori. Ați demonstrat că sunteți capabili să realizați lucruri remarcabile și că puteți transforma ideile în realitate.

Vă mulțumesc din suflet pentru că ați făcut parte din această călătorie multimedia de suflet și pentru că ați adus o contribuție valoroasă la succesul acestui proiect. Ați adus lumină vie și culoare în spațiul PiAtra Vogue, iar amintirea zilei de ieri va rămâne mângâietoare în inima mea pentru totdeauna.

Felicitări, din nou, pentru reușita voastră! Vă urez mult succes și satisfacție în toate proiectele viitoare! Sunteți artiști talentați și speciali, iar lumea are nevoie de voi și de creațiile voastre unice”, a mai declarat Brândușa Balan.

Filmul „PiARTA”, rezultat în cadrul InCubatorului Multimedia, nu ar fi fost posibil fără efortul și pasiunea participanților din proiect, Alexandra, Antonela și Dănuț, care au contribuit atât la text, mai precis textul le aparține 100%, cât și la muzica și filmarea lui.

Muzica din film este o compoziție originală, creată cu măiestrie de către talentata Alexandra, care a și interpretat-o la pian, aducând o notă de emoție în fiecare cadru.

Fotografiile folosite în film sunt meritul tuturor participanților din programul Incubatorul Multimedia, acestea contribuind la crearea unei povesti vizuale de neuitat.

Timp de o lună, echipele din Incubatorul Multimedia au explorat tainele cOMunicării multimedia în cele patru grupe de lucru, dedicându-și întreaga pasiune și dedicare acestui proiect de suflet.

„PiArta” transmite emoția colectivă simțită și trăită de fiecare participant în cadrul acestui proiect desfășurat în Piatra-Neamț. Este o poveste despre creativitate, colaborare și descoperirea frumuseții în arta cOMunicării multimedia.

Sperăm că filmul „PiArta” va rămâne un reper important în lumea artei multimedia și că mesajul său profund va fi transmis și mai departe prin intermediul dumneavoastră. Invităm pe toți cei care vor viziona acest film să îl împărtășească cu prietenii, familia și colegii lor pentru a-i inspira și pe aceștia să descopere frumusețea și „PiArta” multimedia.

Împreună putem transmite un mesaj puternic despre importanța artei și a comunicării în era digitală, încurajând astfel și alți tineri să se implice în proiecte creative și să-și urmeze pasiunea”, a conchis Brândușa Balan.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments