sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitateCurs de limba germană pentru copii, la Biblioteca Județeană

Curs de limba germană pentru copii, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, în parteneriat cu Active English Club SRL Piatra Neamț, organizează, în perioada 17 martie – 26 mai 2023,  un curs de limba germană pentru copii, nivel începător, susținut de prof. Petronela Noroc.

Cursul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 11 ani.

Limba germană va fi predată în mod atractiv, în cadrul unor activități non-formale (jocuri de cuvinte, rime, joc de rol etc.), în scopul dezvoltării abilităților copiilor de recunoaștere și de utilizare a limbii germane și al creșterii abilităților de socializare.

Cursul este structurat în 10 ședințe de câte 60 de minute, care vor avea loc în zilele de vineri, în intervalul orar 16.00 – 17.00, începând din data de 17 martie, și se va desfășura cu un număr minim de 10 participanți.

Înscrierea la curs are loc la Filiala de Carte Străină a bibliotecii (Bulevardul Republicii nr. 17), până pe data de 17 martie 2023.

Prețul unui curs este de 207 lei/persoană, din care 200 lei se achită către English Club SRL Piatra Neamț, pentru plata coordonatorului de curs, iar suma de 7 lei se achită bibliotecii județene și reprezintă taxa pentru materialele necesare desfășurării cursului.

Prof. Petronela Noroc

Coordonatorul cursului, prof. Petronela Noroc, a absolvit Facultatea de Litere, Filozofie și Istorie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, profilul Filologie, specializarea Limba și literatura engleză – Limba și literatura germană. De asemenea, a absolvit Școala de Înalte Studii Europene Comparative din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Prof. Petronela Noroc a colaborat cu Biblioteca Județeană „G. T. Kirileanu“ Neamț în anii anteriori, când a coordonat un curs de limba germană, nivel începător, pentru tineri și adulți și cursul intensiv de limba engleză pentru copii „English Is Fun“.

(Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments