vineri, aprilie 12, 2024
AcasăActualitateRecitalul „Mântuitoarea rugăciune”, în premieră absolută, la Biblioteca Județeană

Recitalul „Mântuitoarea rugăciune”, în premieră absolută, la Biblioteca Județeană

Protopopiatul Piatra-Neamț, în colaborare cu Compania de Teatru „CIVIC ART” din București și în parteneriat cu Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu” din Piatra Neamț, organizează luni, 20 iunie 2022, cu începere de la ora 17:00, un recital (spectacol) deosebit, intitulat „MÂNTUITOAREA RUGĂCIUNE”, ocazionat de sărbătoarea Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul – Sânzienele – Zilele Orașului Piatra-Neamț.

Acest recital are ca punct de pornire hotărârea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române ca anul 2022 să fie „Anul omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului” și este alcătuit din cuvânt de învățătură, versuri dedicate credinței ortodoxe, cântări bisericești și muzică tradițională românească interpretată la nai.

Adresăm tuturor credincioșilor invitația de a participa, alături de preoții din Protopopiatul Piatra-Neamț, la acest minunat moment cultural din agenda evenimentelor duhovnicești care au loc în cadrul Zilelor orașului.

Recitalul va fi susținut de artiștii Companiei de Teatru „Civic Art” în sala CUPOLA a Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu” Neamț, luni, 20 iunie 2022, începând cu ora 17.00.

(Protopopiatul Piatra-Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments