D.S. Tennis Competition: meciuri de tenis, recital ETJazzperience și expoziție de pictură, la Baza „Condor”

Întrecerile celei de-a VI-a ediții a turneului D.S. Tennis Competition, concurs înscris în calendarul Federației Române de Tenis, au început astăzi, 21 mai, pe terenurile Bazei „Condor” (str. Bogdan Vodă, nr. 3) din Piatra-Neamț. Participă fete și băieți, între 10 și 18 ani, din toată țara. Firma Babolat va prezenta o expoziție cu vânzare, între orele 9:00-16:00.  

Concursul este organizat de Clubul „Condor” (președinte, Romeo Stoica), în colaborare cu Victoria Stoiciu și Vasilica Stoiciu-Frunză.

Începând cu ora 19:00, va avea loc un recital muzical extraordinar al formației ieșene ETJazzperience. Evenimentul este însoțit și de o expoziție colectivă de pictură, realizată în parteneriat cu Fundația „Ileana”. Expun: Ileana Crăciun, Ecaterina Ganea, Ana Ivanov, Elena Laslu, Luminița Mamina, Sânziana Muraru, Cristina Mihai, Simona Paraschiv și Cristian Petrescu.

D.S. Tennis Competition înseamnă Daniel Stoiciu, înseamnă fratele meu, care de prea mult timp ne privește dintre stele și, împreună cu mama, Victoria Stoiciu, ne-am gândit să organizăm un concurs de tenis în parteneriat cu domnul Romeo Stoica, prietenul cel mai bun al fratelui meu. Vă așteptăm în număr cât mai mare la evenimentele pe care le organizăm astăzi”, a afirmat muzicolog dr. Vasilica Stoiciu-Frunză.

Violeta MOȘU