vineri, aprilie 12, 2024
AcasăActualitateMircea Titus Romanescu – „Confesiuni din atelier”

Mircea Titus Romanescu – „Confesiuni din atelier”

În urbea Mușatinilor, la RomanArt Gallery (gazde, Rodica și Cezar Păduraru), a fost deschisă, în aceste zile, expoziția de pictură „Confesiuni din atelier”, aparținând cunoscutului mânuitor al penelului Mircea Titus Romanescu.

Compozițiile sale, tratate cu firesc și simț al observației, cuprind flori, peisaje și naturi statice.

Mă bucur că este culoare, că este cald, că este primăvară. Mircea Titus Romanescu a venit în fața dumneavoastră cu un număr mare de lucrări executate într-o varietate de tehnici picturale”, a spus în cuvântul de început Rodica Păduraru.

Mircea Titus Romanescu ne oferă o lecție de privit și ne bucurăm foarte mult că a acceptat invitația noastră. Acest spațiu, care este deschis de 5 ani, n-a făcut altceva decât să găzduiască expoziții de mare ținută. De ce? Pentru că am vrut să promovăm valoarea”, a afirmat prof. Iosif Haidu.

Expoziția aceasta ar fi trebuit să aibă loc în urmă cu doi ani, însă a venit pandemia peste noi și n-am mai putut să o facem. Un atelier adună elemente din câteva perioade de timp. Am încercat să reproduc atmosfera de atelier în această expoziție”, a declarat Mircea Titus Romanescu.

Expoziția poate fi vizitată până la mijlocul lunii viitoare.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments