miercuri, iulie 24, 2024
AcasăActualitate„CONTEMPORAN(I) cu ... profesorul DAN SETLACEC”

„CONTEMPORAN(I) cu … profesorul DAN SETLACEC”

Medicii Virgil Răzeșu și Dora Petrila au inițiat un proiect de suflet dedicat remarcabilului chirurg Dan Setlacec. Ei propun redactarea unei ample lucrări intitulată: „CONTEMPORAN(I) cu … profesorul DAN SETLACEC”.

Centenarul nașterii profesorului Dan Setlacec a prilejuit mai multe manifestări omagiale, binevenite pentru evocarea unei personalități puțin comune. 

Din dorința de a contura și mai pregnant trăsăturile sale de profesionist, creator și conducător de școală chirurgicală, model pentru mulți dintre noi, și nu mai puțin de cetățean și om de aleasă cultură, ne propunem redactarea unei lucrări ample, „CONTEMPORAN(I) cu … profesorul DAN SETLACEC” (titlu provizoriu), deschis tuturor celor care au de spus ceva despre el.

Vă invităm să deveniți coator la realizarea acestui volum cu caracter antologic, lăsându-vă libertatea absolută de redactare, ca și dimensiunile textelor, care pot include și câteva fotogafii alb negru sau color.

De asemenea, pentru reușita acțiunii noastre, vă rugăm să ne sugerați alte modalități de creștere valorică a întregului și să anunțati și alți colegi sau persoane care ar putea deveni coautori ai lucrării propuse”, transmit cei doi inițiatori.

Pentru corespondență și contact :

DORA PETRILA, București, Str. Didițel Nr. 12, GSM 0722 351 617 E-mail dora.petrila@gmail.com

VIRGIL RĂZEȘU, Piatra-Neamț, Piața Ștefan cel Mare Nr. 2, Bl. C1, Sc. B, Et.IV, Ap. 50, GSM 0722 551 826. E-mail vrazesu@gmail.com

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments