luni, iulie 15, 2024
AcasăActualitateProfesorul Petru Iftimie a încetat din viață

Profesorul Petru Iftimie a încetat din viață

Început de primăvară trist pentru sportul pietrean. Profesorul de tenis Petru Iftimie (n. 1 aprilie 1947, com. Aldești, județul Galați – d. 9 martie 2021, Roman-Neamț), prețuit și respectat de toți cei care l-au cunoscut, a murit în cursul zilei de astăzi (9 martie), la vârsta de 73 de ani.

În martie 1993, a înființat Clubul Sportiv Tennis Star (afiliat în 1995 la federația de profil), gruparea devenind rapid un reper important pe harta tenisului juvenil românesc.

Inteligența sa, activitatea practică și didactică, generozitatea cu care a împărtășit cunoștințele sale au contribuit la creșterea și formarea unui mare număr de sportivi valoroși, dintre care-i amintim pe Cătălin Iftimie, Roxana Văideanu, Petruș Iftimie, Veronica Popovici, Ana Maria Szilagy, Vladimir Togan, Ionuț Iordache, Raluca Mâță, Alexandru Ghilea, Iustin și Nicolae Baciu.

Trupul neînsuflețit va fi depus în cursul zilei de miercuri, 10 martie, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din cartierul Precista. Slujba de înmormântare va fi oficiată vineri, 12 martie.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndoliate!

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments