sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăActualitateFaza finală a Festivalului „Florile Ceahlăului” s-a amânat

Faza finală a Festivalului „Florile Ceahlăului” s-a amânat

Ținând cont de evoluția virusului COVID-19 la nivel național și de recomandările specialiștilor, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“ Neamţ, organizatorul Festivalului concurs de muzică populară pentru copii şi tineret „Florile Ceahlăului“, anunţă amânarea desfăşurării fazei finale a ediţiei a XXXII-a pentru o dată ulterioară, care va fi comunicată în timp util.

Festivalul, început în luna februarie cu faza preselecţiei naţionale, urma să îşi desfăşoare faza finală şi Gala laureaţilor la sfârşitul acestei săptămâni, în perioada 13 – 15 martie, la „Cinema, Mon Amour“, fază la care sunt calificaţi şi concurenţi din judeţele în care au fost confirmate cazuri de îmbolnăvire – Olt, Gorj, Mureş Suceava.

Menționăm că lista finaliștilor rămâne valabilă, concurenții putând evolua în cadrul Festivalului, la data ce va fi comunicată în timp util.
Spectatorii care au achiziţionat deja bilete pentru concertul de gală sunt aşteptaţi la secretariatul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“ Neamţ, pentru a-şi recupera banii.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Manager,
Carmen-Elena Nastasă

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments