Întâlnirea grupului „Semințe cu suflet“, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește întâlnirea Grupului „Semințe cu suflet“ și a celor pasionați de agricultură fără utilizarea substanțelor chimice de sinteză, în cadrul căreia vor fi făcute schimburi necondiționate de semințe, sâmbătă, 1 februarie 2020, între orele 10:00 și 12:30, în holul principal al bibliotecii.

Grupul «Semințe cu suflet»,  un grup de oameni sufletiști, din toate colțurile tării, pasionați de agricultură, organizează pentru prima dată în Piatra Neamț un eveniment în cadrul căruia vor  împărtăși bucuria dăruirii de semințe și material vegetal divers. Doamna Rodica Meiroșu, din Buzău, sufletul și inițiatoarea acestor evenimente, este mereu prezentă cu o mare varietate de semințe la toate evenimentele de acest gen. Scopul acestor evenimente este de a asigura oricărui cultivator, amator sau cu experiență, accesul la semințe curate, fără modificări genetice, nehibridizate, fără tratamente chimice de sinteză,  reproductibile. Oricine este liber să solicite, oricine este liber să ofere, fără condiții de schimb. Dacă vă încântă ideea de a primi, dar nu vă simțiți bine fără a oferi și dumneavoastră ceva,  oricine poate participa ca donator,  oricât de puține semințe sau plante ar avea!

În cadrul acestor evenimente nu se vând semințe, plante și nici nu se promovează cumpărarea acestora.  

Se insistă asupra pericolelor reprezentate de utilizarea substanțelor chimice de sinteză și se oferă celor interesați informații detaliate. Inițiatorii acestor evenimente nu agreează utilizarea substanțelor chimice de sinteză. Vă așteptăm cu drag!“, precizează organizatorii.

(Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț)