Două concerte de colinde, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G. T. Kirileanu“ Neamț și T.A.G.M.A. vă invită la recitalul de colinde de Crăciun susținut de Asociația „Tinerii de azi, generația de mâine“, profesor instructor Costel Buzincu, în Sala Cupola, miercuri, 18 decembrie 2019, de la ora 17:00.

De asemenea, Liceul de Arte „Victor Brauner“ Piatra-Neamț și Școala Gimnazială nr. 1 Dumbrava Roșie vă invită la concertul de colinde „Noapte de vis“, care va fi susținut în Sala Cupola a Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu“ Neamț joi, 19 decembrie 2019, de la ora 17:30.

Vor interpreta Orchestra de mandoline a Școlii Gimnaziale nr. 1 Dumbrava Roșie, reunită cu formația de mandoline a Liceului de Arte „Victor Brauner“ Piatra-Neamț (profesor coordonator Lucreția Stroici) și cu formația de mandoline a Colegiului Național „George Apostu“ Bacău (profesor coordonator Doina Cașcaval), corepetitor fiind profesorul Adrian Stroici.

Vor urma clasele de canto ale profesoarelor Elena Botez, Olguța Toma, Narcisa Pavel de la Liceul de Arte „Victor Brauner“, profesor corepetitor Adrian Stroici.

De la clasa de chitară a Liceului de Arte „Victor Brauner“ va interpreta Inge Olaru, elevă în clasa a VIII-a, profesor Florin Blănaru. Solista Cezara Gheorghe va evolua cu profesorul corepetitor Simida Gheorghe.

Va concerta și cvintetul de coarde alcătuit din: Bianca Podosu, de la Facultatea de muzică Piatra-Neamț, Estera Cuzuioc, elevă în clasa a XI-a la Liceul de Arte „Victor Brauner“; Emanuele la Mancusa, elev în clasa a X-a la Liceul de Arte „Victor Brauner“; Sebastian Bîrsan, elev în clasa a X-a la Colegiul Național „George Apostu“ Bacău și drd. Sara Stroici (UNMB). Corepetitor este profesorul Adrian Stroici.

De asemenea, drd. Sara Stroici va susține un moment solo la vioară, corepetitor fiind tatăl său, profesorul Adrian Stroici.

(Biblioteca Județeană „G. T. Kirileanu“ Neamț)