miercuri, iulie 17, 2024
AcasăActualitateBiblioteca Județeană:„Bucurii de iarnă“, expoziție de pictură

Biblioteca Județeană:„Bucurii de iarnă“, expoziție de pictură

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, în parteneriat cu Fundația Ileana și Școala Populară de Artă Piatra-Neamț din cadrul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț, organizează expoziția de pictură „Bucurii de iarnă“, care va fi găzduită în Sala Cupola, în perioada 16 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020. Expun Ana Ivanov, Rodica Filip, Margareta Neculai și Ileana Crăciun, eleve ale Școlii Populare de Artă Piatra-Neamț din cadrul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț. Cele patru artiste amatoare se află anul acesta la cea de-a patra astfel de expoziție, toate fiind închinate câte unui anotimp. Se dorește ca proiectul, în același format, să fie continuat și anul următor.

Vernisajul expoziției curente va avea loc luni, 16 decembrie 2019, de la ora 17:00, și va conține momente muzicale susținute de Mihai Cociorvă la clarinet și de Grupul vocal „Mugurașul”, coordonat de prof. Mihaela Mancaș.

Participanții la vernisaj vor fi înscriși, gratuit, la o tombolă organizată de artistele expozante, prin intermediul căreia, la final, va fi desemnat câștigătorul uneia dintre lucrările expuse și oferite cadou.

(Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments