luni, iulie 15, 2024
AcasăActualitateRegizorul Tudor Giurgiu vine la Piatra-Neamț, la Zilele Filmului Românesc

Regizorul Tudor Giurgiu vine la Piatra-Neamț, la Zilele Filmului Românesc

Caravana „Zilele Filmului Românesc” va ajunge la Cinema Mon Amour, din Piatra-Neamț, pe 18 și 19 octombrie, cu patru producții lansate deja în mari festivaluri precum Cannes, Berlin sau TIFF: „La Gomera”, „Monștri.”, „Parking” și „Mo”. Invitatul serii de vineri, 18 octombrie, va fi regizorul Tudor Giurgiu, care va sta de vorbă cu publicul despre „Parking”, peliculă care redă povestea de dragoste a unui poet român emigrant și a unei cântărețe spaniole, filmată în Andaluzia, cu vedete spaniole pe afiș.

Spectatorii vor putea urmări și „La Gomera”, regizat de Corneliu Porumboiu și propus de România la Premiile Oscar, „Monștri.” (regia, Marius Olteanu), un film despre dragoste, relații și compromisurile lor, lansat la Berlin, precum și „Mo” (regia, Radu Dragomir), o istorie despre abuz de putere și hărțuire, cu Dana Rogoz în rolul principal.

Program

Vineri, 18 octombrie, ora 18:00 – Monștri.

Cu: Judith State, Cristian Popa, Șerban Pavlu, Dorina Lazăr și Alex Potocean

Vineri, 18 octombrie, ora 20:00 – Parking

Cu: Mihai Smarandache, Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo

Sâmbătă, 19 octombrie, ora 17:00 – La Gomera

Cu: Vlad Ivanov, Catrinel Marlon (Menghia), Rodica Lazăr, Sabin Tambrea, Julieta Szönyi, George Piştereanu, István Teglas, Agustí Villaronga, Cristóbal Pinto

Sâmbătă, 19 octombrie, ora 20:00 – Mo

Cu: Dana Rogoz, Răzvan Vasilescu, Mădălina Craiu

Caravana „Zilele Filmului Românesc”, prezentată de Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), își propune să aducă cele mai noi filme românești cât mai aproape de public.

(Dor de Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments