joi, iunie 13, 2024
AcasăActualitateRecital de violoncel, la Biblioteca Județeană

Recital de violoncel, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește recitalul clasei de violoncel de la Liceul de Arte „Victor Brauner“ Piatra-Neamț, miercuri, 5 iunie 2019, de la ora 17:00, în Sala Cupola.

Evenimentul va fi susținut de elevii Nicoleta Ichim, Alexandru Andronic, Denisa Tătaru, Rareș Bonciu, Răzvan Vlad și Denisa Luța și cuprinde lucrări diverse stilistic și ca nivel de vârstă – elevii au între 10 și 18 ani. Ei vor fi acompaniați la pian de prof. drd. Adrian Stroici. Programul conține lucrări muzicale de la baroc la modern, atât solo, cât și în trio de violoncele.

După mulți ani de absență din atenția publicului pietrean, violoncelul revine pe scenele orașului în forma unui efort colectiv de forțe. Este vorba despre recitalul clasei de violoncel a Liceului de Arte «Victor Brauner» Piatra-Neamț. Am ales ca acest eveniment să fie susținut într-un spațiu deschis spre comunitate, cum este cel al Bibliotecii Județene“, a precizat Otilia Badea, profesoara de violoncel și coordonatoarea evenimentului.

Noua profesoară de violoncel a Liceului de Arte „Victor Brauner“, fostă absolventă a acestei instituții de învățământ, a revenit în orașul natal și dorește să împartă comunității locale bucuria, munca și talentul tinerilor artiști, după cum mărturisește.

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments