luni, iulie 15, 2024
AcasăActualitateZiua Internațională a Copilului, sărbătorită la Biblioteca Județeană

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț invită toți doritorii să participe la atelierele creative organizate de Ziua Internațională a Copilului, 1 iunie 2019. Printre activitățile de la aceste ateliere se numără lectura și experimentele – Ora să ȘTIM (știință, tehnologie, informatică și matematică), teatrul de umbre, origami, jocurile logice și de societate, desenele pe asfalt.

Sărbătorim Ziua Internațională a Copilului prin activități creative specifice universului candorii, astfel încât cei mai mici să fie atrași de timpuriu spre serviciile care au la bază informarea și folosirea resurselor disponibile la Biblioteca Județeană «G.T. Kirileanu» Neamț. Dacă avem în vedere că în cazul copiilor intervine și modelarea, formarea deprinderilor de maximizare a rezultatele urmărite, trebuie să îi considerăm printre cei mai importanți utilizatori ai bibliotecii. Ei vor asigura viitorul comunității în centrul căreia se află biblioteca publică“, a precizat Mihaela Mereuță, director-manager al Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu“ Neamț.

Programul  de sâmbătă, 1 iunie, se va desfășura între orele 11:00 și 13:00, la sediul din Bulevardul Republicii, nr. 15A și la Filiala de carte străină, Bulevardul Republicii, nr. 17.

(Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments