miercuri, aprilie 10, 2024
AcasăActualitateOlimpiada de geografie - etapa națională

Olimpiada de geografie – etapa națională

Olimpiada de geografie – etapa națională, ediția a XXXIX-a, s-a desfășurat în perioada 29 aprilie-5 mai, la Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Tg. Mureș. A fost o ediție organizată la superlativ, cu elevi foarte bine pregătiţi şi o desfășurare deosebită.

La această ediție au participat 355 de elevi, dintre care, 72 la clasa a VIII-a, 71 la clasa a IX-a, 70 la clasa a X-a, 70 la clasa a XI-a, 72 la clasa a XII-a.

Un rezultat de exceptie l-a obţinut eleva CHIRILOI EMA-IOSEFINA, de la clasa a VIII-a, Şcoala Gimnazială nr. 5 din Piatra-Neamț, care a obţinut locul I, la nivel național.

La proba practică scrisă, punctajul maxim, 100 de puncte, l-a obţinut eleva GRAMADĂ ANDREEA – IOANA, clasa a IX-a, de la Colegiul Național „Petru Rares”, Piatra-Neamț.

Elevii care au reprezentat județul Neamț au avut rezultate bune și foarte bune: PREMIUL I, MENȚIUNE, 7 PREMII SPECIALE acordate de Societatea de Geografie din România și o DIPLOMĂ DE CONSECVENȚĂ, pentru participarea la etapa națională a olimpiadei, la cinci ediții consecutiv, eleva FÎRȚIGU ANDREEA – GEORGIANA, clasa a XII-a, de la Colegiul Național „Calistrat Hogas”, Piatra-Neamţ.

Inspector școlar pentru disciplina geografie, prof. Camelia Nina Sava

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments