sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăActualitatePreședintele Asociației Le Roannais – Piatra-Neamț participă la Clubul de franceză de...

Președintele Asociației Le Roannais – Piatra-Neamț participă la Clubul de franceză de la Biblioteca Județeană

Președintele Asociației Le Roannais – Piatra-Neamț, Daniel Roulet, va participa ca invitat special la întâlnirea membrilor Clubului de franceză de la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, miercuri, 10 aprilie 2019, de la ora 17.00, în Sala Tezaur. Toți doritorii sunt invitați să participe la o nouă activitate a Clubului de franceză, în cadrul căruia va fi susținut un schimb cultural de idei și de experiențe de viață, cu tema „Sărbătorile pascale – semnificații și tradiții“. „Îmi doresc mereu să revin aici. Cred că (…) asta se datorează ospitalității oamenilor și frumuseților orașului și ale județului. Este o regiune pe care o apreciez foarte mult…“, declara Daniel Roulet, cu prilejul vizitei delegației din Roanne la Piatra-Neamț din anul 2015.

Dialogul participanților, ilustrat cu secvențe audio-video exemplificative, va fi moderat de profesoara Elena David, coordonatoarea Clubului de franceză.

Clubul de franceză din cadrul Bibliotecii Județene se adresează persoanelor tinere și adulte, care au un minim de cunoștințe de limba franceză.

(Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments