Concert caritabil „Poveste de Crăciun”

Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare Neamț” organizează, la mijlocul lunii decembrie, spectacolul caritabil intitulat „Poveste de Crăciun”, destinat strângerii fondurilor necesare transplantului de plămâni de care are nevoie Bogdan Constantin Horciu, un copil din Piatra-Neamț. Protagonişti, alături de o serie de invitaţi surpriză, vor fi elevii clasei de canto popular din cadrul Şcolii Populare de Artă Piatra-Neamţ, coordonaţi de îndrăgita interpretă a folclorului nemţean, Georgiana Şerban-Axinte, și soliștii Ionela Brănișteanu, Daiana Vinca și Laurențiu Marian.

Spectacolul, care va cuprinde colinde şi muzică tradiţională moldovenească, va avea loc sâmbătă, 15 decembrie 2018, cu începere de la ora 17:00, la Sala „Calistrat Hogaş” a Consiliului Judeţean Neamţ.

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație, aceasta putând fi achiziționată de la instituția organizatoare contra sumei de 20 lei. Relații la secretariatul Centrului, strada Ștefan cel Mare, nr. 3A, Piatra-Neamț, telefon: 0233.21.40.26.

Întreaga sumă strânsă în urma acestui concert caritabil va fi folosită pentru rezolvarea cazului amintit. (Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare Neamț”)