Campionatul Național Special Olympics: Gimnaștii de la CSEI „Alexandru Roșca”, din nou pe podium!

56 de medalii, dintre care 19 de aur, 19 de argint și 18 de bronz, au obținut cei 26 de elevi ai Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” din Piatra-Neamț, participanți la Campionatul Național de Gimnastică Artistică Special Olympics. Competiția a avut loc miercuri, 28 noiembrie, la Buzău și a reunit la start 80 de sportivi, fete și băieți, din diverse orașe ale țării.

„Sportivii noștri au obținut aceste rezultate cu adevărat remarcabile la sol, bârnă, bară și sărituri. Ei au fost pregătiți de către doamna profesoară Georgeta Tanasă și au fost însoțiți de domnul profesor Mircea Anton și de doamna instructor de educație Liliana Văideanu. Îi felicităm și le dorim mult succes la viitoarele întreceri sportive”, a declarat prof. Irina Bălțătescu, directorul CSEI „Alexandru Roșca” din Piatra-Neamț.

Evenimentul a fost găzduit de Sala de Gimnastică a Clubului Sportiv Școlar din Buzău.

„Întrecerile Campionatului Național de Gimnastică Artistică Special Olympics fac parte dintr-o serie de evenimente prin intermediul cărora încercăm să oferim șansa cât mai multor sportivi Special Olympics, cu abilități reduse, de a participa la competiții sportive”, au subliniat organizatorii.

Violeta MOȘU