sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitateCanotoarea pietreancă Laura Pal participă la Mondialele din Cehia

Canotoarea pietreancă Laura Pal participă la Mondialele din Cehia

După extraordinara performanță de la seniori – locul I în clasamentul general pe națiuni obținut la Campionatul European de canotaj – a venit rândul juniorilor să confirme așteptările.

Campionatul Mondial de la Racice (Cehia) va debuta joi, 9 august, iar la start se va afla și pietreanca Laura Pal, canotoarea Clubului Sportiv Ceahlăul, antrenor, prof. Valentin Gavril, ambasadorul sportului nemțean.

Ea va concura în proba regină a canotajului, cea de 8+1, unde este strocul bărcii. Are 17 ani și este elevă în clasa a XI-a la Liceul cu Program Sportiv din Piatra-Neamț.

Sperăm să ne aducă și juniorii aceleași satisfacții ca seniorii. Am mare încredere în Laura Pal, o sportivă de mare valoare. Ea a confirmat și la Campionatul European desfăşurat în zilele de 26 şi 27 mai, în Franţa, la Gravelines”, a declarat profesorul Valentin Gavril, directorul CS Ceahlăul.

La Europene, Laura Pal a făcut parte din echipajul de 4 rame fără cîrmaci, ambarcațiune care s-a situat pe primul loc, devansând Italia şi Danemarca.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments