miercuri, iulie 17, 2024
AcasăActualitateRăzvan Andrei - profesorul cu notă maximă la definitivat și cinci campioni...

Răzvan Andrei – profesorul cu notă maximă la definitivat și cinci campioni naționali la atletism

Răzvan Andrei, fostul atlet de performanță al Clubului Sportiv Ceahlăul din Piatra-Neamț, se numără printre cei trei candidați la examenul de definitivare în învățământ care au obținut notă maximă din județul Neamț. În vârstă de 28 de ani, el are o experiență de 4 ani la catedră.

„Cred că au fost cele mai accesibile subiecte din ultimii patru ani. Și anul trecut am învățat, însă am luat 7.97. Anul acesta nu am mai vrut să fiu la limită, m-am pregătit și chiar am știut foarte bine”, a declarat tânărul profesor de educație fizică.

Răzvan Andrei predă de doi ani la Școala Gimnazială din Bălțătești unde speră să se și titularizeze.

„Până acum aveam și notă, aveam și post, dar nu aveam luat definitivatul și nu mă puteam titulariza. Sper să reușesc în acest an. Acum doi ani am obținut nota 9.36  la titularizare. Predau la Școala Gimnazială Bălțătești unde am găsit copii foarte buni și vreau să rămân aici”.  

Acordul de parteneriat încheiat de Răzvan Andrei între Școala Gimnazială din Bălțătești și secția de atletism a Clubul Sportiv Ceahlăul din Piatra-Neamț dă roade concrete. Cinci tineri descoperiți de el sunt deja campioni naționali la diferite probe.

 „Este vorba despre Silviu Munteanu, dublu recordman la juniori III, în proba de 100 de m, cu timpul de 10 sec. 92 sutimi. A cucerit până acum trei medalii de aur și una de argint. Îi mai am pe Adi David, medaliat de patru ori cu aur și o dată cu argint în proba de 500 m, Valentin Acsinte și Patrik Panait, ocupanți ai primului loc la cros cu echipa de copii II a CS Ceahlăul și pe Mihaela Manolachi, medaliată cu aur tot cu echipa de cros a CS Ceahlăul, categoria junioare II. Colaborez cu fosta mea profesoară Iulia Negură Olteanu și sunt foarte fericit. Un sprijin consistent primim și de la Primăria Bălțătești. Pentru a merge de două ori pe săptămână la antrenamentele de la Piatra-Neamț, instituția ne pune la dispoziție microbuzul”.

Au mai obținut note maxime la examenul de definitivare Alexandra Georgiana Burdulia (educatoare la Liceul Petricani) și Ana Brîndușa Uscatu (educatoare la Liceul Nisiporești).

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments