joi, aprilie 25, 2024
AcasăActualitateAndreea Grumăzescu, antrenoare CS Steel Tonic: „Am avut un sezon competițional mai...

Andreea Grumăzescu, antrenoare CS Steel Tonic: „Am avut un sezon competițional mai bun decât precedentul”

Ultima reuniune a sezonului competițional, Cupa Zamolxis, organizată sâmbătă, 9 iunie, la Onești, a fost încununată de succes pentru karatiștii Clubului Sportiv Steel Tonic Piatra-Neamț.

Au urcat pe podiumul de premiere: Eduard Moisei, Eduard Drăgoi, Denis Lazăr, Eric Pavel, Maria Lupei, Ilinca Ana, Delia Dumitriu, Amalia Onu, Rebeca Anisii și Alice Cobzariu.

„Eduard Moisei și Rebeca Anisii au fost surpriza acestui concurs, obținând locul I atât în proba de kata, cât și în cea de kumite. Cu unii dintre sportivi lucrez de 3 sau 4 ani, cu alții de câteva luni. Am avut un sezon competițional mai bun decât precedentul. Până la toamnă urmează o binemeritată vacanţă pentru sportivii noştri. Începând cu luna septembrie o să facem noi înscrieri. Doritorii sunt așteptați în număr mare”, a declarat antrenoarea Andreea Grumăzescu.

În clasamentul pe echipe, Clubul Sportiv Steel Tonic Piatra-Neamț s-a situat pe locul al treilea. Primele două locuri au fost ocupate de Clubul Sportiv Bassai-Dai Piatra-Neamț și Clubul Zamolxis Oneşti. În total au participat 100 de sportivi provenind de la şapte cluburi din țară.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments